Oppsett kattem Cup 2017

Da er oppsettet for årets Kattem Cup er klart...

30.08.2017

 

Årsmøte 2017

Husk årsmøte 29. mars klokken 1900.

24.03.2017

 

Vår nye klubbkatalog 2017

Vi gleder oss til årets fotballsesong - og butikken er full av sesongens nyheter

21.03.2017

 

Dommeransvarlig

Klubben trenger nå en ny person som er ansvarlig for rekruttering og oppfølging av dommere

16.03.2017

 

Klubbhuset. Arbeidet går fremover!

Det legges ned mye jobb og stor innsats fra den flotte dugnadsgjengen som stiller opp for klubben når det nye klubbhuset skal ferdigstilles!

08.03.2017

 

Klubbhuset

Status og Info

21.02.2017

 

Årsmøte Kattem IL Fotball 2017

Innkalling til Årsmøte

21.02.2017

 

Ekstraordinært Årsmøte

Innkalling til Ekstraordinært Årsmøte

03.10.2016

 

Klubbhus

Kjøpte barnehagen for fem kroner – nå blir den klubbhus

01.09.2016

 

Breddeklubber fikk 25.000,-

Fire klubber fikk penger av Rosenborg og COOP Midt-Norge.

10.05.2016

 

Kampklare Kattem-Spillere på Grønnt dekke.

Fotballsesongen er godt i gang. Og gressmattene er grønnere enn på lenge. I Trondheim er de faktisk grønne hele vinteren igjennom. Kunstgressløftet har gitt nye dimensjoner til fotballen

02.05.2016

 

Årsmøte i Kattem IL Allianse

Innkalling til Årsmøte i Kattem IL Allianse.

29.03.2016

 

Ny hjemmeside

Vi har idag lansert ny hjemmeside i Kattem IL Fotball

03.12.2015

 

Etterlysning

Vi ønsker flere bidragsytere

02.12.2015

 

Ny Daglig Leder Kattem Fotball

Vi ønsker med dette å informere om at vi har ansatt ny Daglig leder i Kattem Fotball.

09.11.2015

 

Kjempeinnsats av Gutter 03

Det er ikke bare på banen vårt Gutter 03-lag gjør det bra. Laget har nå arrangert flaskeinnsamling og fått inn over 7000 kroner til kjøp av andeler i vår nye flotte 9erbane. I tillegg har foreldre på laget kjøpt andeler, slik at laget samlet har kjøpt 29 andeler i vår nye bane

06.10.2015

 

Oppdatert hallvaktliste for 2015 / 2016

Kattem fotball har vakt i Åsheimhallen alle ettermiddager (fom mandag tom torsdag) i uka. (Kattem Håndball har vakt i helgene). Dette gir gode inntekter til klubben! Dugnaden organiseres via tiltaksansvarlige i de forskjellige lagene.

03.09.2015

Klubbhuset. Arbeidet går fremover!


Det legges ned mye jobb og stor innsats fra den flotte dugnadsgjengen som stiller opp for klubben når det nye klubbhuset skal ferdigstilles!


Kattem IL Fotball har mye å takke alle dere som stiller opp mange og lange timer for klubben. Det er helt uvurderlig. En gjeng med engasjerte mennesker som har et forhold til klubben stiller med sin fagkunnskap og sin arbeidskraft og tid for å sikre at klubbhuset blir ferdig. De setter også sin ære i at jobben skal gjøres skikkelig!

Ideen bak prosjektet kom fra tidligere styreleder Morten Opøyen. Han var også sentral i den innledende fasen med formaliteter og økonomistyring. Prosjektleder Tor Morten Eide har jobbet utrettelig med tekniske tegninger og praktiske løsninger hele veien fra huset ble demontert og flyttet, og til det i dag er satt på ny grunnmur og bygges opp på nytt innenfra. 

Tor Morten er en driftig og praktisk anlagt kar som også er dyktig til å tenke helhet og økonomistyring. Dette klubbhuset hadde blitt svært dyrt for klubben uten hans innsats og heldige hånd med anbud og innhenting av sponsormidler!Den nye storstua til Kattem Fotball tar form. Festsalen er nesten  200m2 og har  fantastisk utsikt til  Åsheimbanen.


Det legges som sagt ned mye innsats for at klubbhuset skal bli ferdig til våren. I tillegg til Tor Morten Eide jobber Anders Lien, Roar Kotsbakk, Tommy Bull, Tor Morten Stamnsve, Rune Kulvik, Kristian Hagen og Joakim Settæm kveld etter kveld med å isolere, legge ledninger og rør, sette opp gipsplater og rive gulvbelegg, snekre og flikke. Dyktige fagfolk som sørger for at klubbhuset bygges etter forskrifter og vil vare i mange år fremover.

I tillegg til disse fagfolkene som garanterer for kvaliteten i arbeidet som gjøres, er klubben også takknemlig for dere som stiller opp på dugnad fra lagene. Det gjøres mye viktig arbeid som fristiller fagfolkene våre fra oppgaver som en tømrer eller elektriker ikke trenger å gjøre. Rydding, bæring og å være håndlangere. På denne måten går arbeidet raskere.Styreleder i Kattem IL Fotball Henrik Hernes tror klubbhuset vil ha en positiv effekt på miljøet i klubben. Huset vil gi mange nye muligheter.Styreleder Henrik Hernes er fornøyd med at arbeidet med klubbhuset går etter planen. Når mange trekker i samme retning, kan vi få til det meste. Huset skal være medlemmenes hus, og det skal komme spillerne og miljøet og samholdet i klubben til gode.

Styret i Kattem IL Fotball ønsker å takke dere som gjør en innsats for at klubbhuset skal bli til en realitet. Den store stå-på-viljen og engasjementet dere viser er imponerende! 
Levert av