Innvielse av klubbhuset og Kick off 2018

Lørdag 14. April 2018 ble det endelig offisiell innvielse av Kattem Fotball sitt nye klubbhus, kombinert med kick-off for 2018-sesongen💙 

J17 startet dagen med å dra med seg store og små på fotball-dans! 
Leder Frode Rømo holdt takketale til alle bidragsytere til klubbhuset, og snoren ble høytidelig klippet av Fatima på J19 og Ulrikke på J2011.
Deretter ble alle invitert inn i klubbhuset for å smake på flott innvielseskake sponset av Melhus Bakeri. J17 var videre aktive bidragsytere i cafeen gjennom hele dagen. Deretter var det duket for fotballaktivitet for alle spillere i barneskolealder. G14 og J14 stilte som aktivitetsledere, og fikk vist seg som flotte rollemodeller for de yngre spillerne. Alle deltakere fikk sponsorgaver i premie. Midt på dagen fikk vi besøk av Guro Knutsen Mienna, tidligere Kattem-spiller, og Christer Basma fra Trøndelag fotballkrets. De snakket om viktigheten av ball-lek på fritiden, få med flest mulig, være fokusert på trening, og ikke minst viktigheten av sosiale møtepunkter utenfor trening. Basma snakket om at det beste med fotballen er alle vennskapene han har knyttet med både medspillere og motspillere gjennom årene. 

Dagen ble avsluttet med fotballkamp, trenerne mot J17/G16/junior. Det ble en spennende kamp som endte 2-2, og etter straffekonkurranse endte det hele med en knepen seier til spillerne. 

Vi takker til alle som bidro til å gjøre dette til en super dag!
Vi håper å få til en tilsvarende kick-off hvert år etter påske! 💙⚽️💙

Les fra bydelsavisen Heimdalsbladet her 

Levert av