Bli medlem i Kattem IL Fotball

Kattem IL Fotballklubb er en breddeklubb lokalisert i bydelene Heimdal og Kattem i Trondheim. Aktiviteten er inndelt i Barnefotball – for de fra 6 til 12 år, Ungdomsfotball for de fra 13 til 19 år og i tillegg har vi seniorlag for menn.

Vår visjon er å ta vare på alle. Vi er en åpen klubb med sterk lokal tilhørighet, som gir barn, ungdom og voksne mulighet til å spille fotball og være en del av vårt fellesskap – uansett ferdighetsnivå og alder. Våre aktiviteter bygger på grunnverdiene inkludering, trygghet, utvikling og åpenhet.

For at alle skal få prøve fotball som aktivitet har vi gratis trenings avgift til alle det første høst/vår i aldersgruppen gutter/jenter 6 år.

Slik blir du medlem
Alle som deltar i Kattem IL Fotballs aktiviteter må være medlem i idrettslaget. Ved å melde deg inn blir du en del av fellesskapet vårt med nesten 500 medlemmer.

Medlemsfordeler
Du behøver ikke være utøvende spiller for å være medlem i Kattem IL Fotball. Vi oppfordrer også foreldre og besteforeldre til å bli medlemmer. Som medlem bidrar du til å støtte nærmiljøet, du får en stemme på årsmøtet og tilgang til våre medlemsfordeler.

NorContact 20% rabatt
Rimeligere leie av Kattem klubbhus

Når registreringen er ferdig vil du motta faktura på din personlige minidrett.no i løpet av noen få dager. Vi vil også sende faktura på e-post. Vi ber om at det betales innen forfall for at medlemskap og forsikringer skal være gyldig. Husk å oppdater minidrett.no ved adresseforandringer eller endringer i kontaktinformasjon.

Kontakt oss på epost, post@kattem-fotball.no om du har spørsmål om ditt medlemskap

Medlemskontingent
Medlemskontingenten er kr 50 per medlem og gjelder for kalenderåret (01.01-31.12) Medlemskontingent må være betalt for å kunne være med på treningstilbud i idrettslaget.

Utmelding av Kattem IL Fotball
All utmelding må skje skriftlig. Det kan gjøres ved å sende en epost til kontoret, post@kattem-fotball.no. Vi ønsker å bli bedre, samt få bedre kunnskap om hvorfor folk slutter med organisert idrett hos oss og håper du vil svar på spørreundersøkelsen ved å klikke på utmeldingsknappen under. All data er og blir anonymisert. Tusen takk for hjelpen.

Hoopit
Kattem IL Fotball benytter Hoopit for den daglige kommunikasjonen med aktive og foresatte. Hoopit er et godt verktøy for aktive, foresatte, trenere og de har et verv i klubben som lagleder, oppmann eller foreldretrener. Barn som har egen mobil må gjerne opprette egen bruker for selv kunne lese viktige meldinger, og melde ifra om man kommer på trening eller ikke.

Å være med i Hoopit er ikke det samme som å være medlem i klubben. Du må forsikre deg om at du er medlem i idrettslaget for å delta i aktivitet. Er du usikker om du er medlem ta kontakt med administrasjonen på epost post@kattem-fotball.no. Du kan også finne ut av det ved å logge deg på MinIdrett.

Kattem IL Fotball benytter Norges Idrettsforbund sin løsning for medlemsadministrasjon – minidrett.no. Ønsker du å melde deg eller ditt barn inn i klubben gjøres dette elektronisk via innmeldingsknappen under

E-post

post@kattem-fotball.no

Adresse

Kattem IL Fotballklubb
Postboks 290, Heimdal
7474 Trondheim.

Besøksadresse:
Klubbhuset
Myrstadvegen 5
7080 Heimdal

Telefon

+47 485 00 440

Stor takk til våre sponsorer