Drakter og utstyr

Klubben skaffer drakter (inkludert keeperdrakter) til alle lag.

Gjennomføring i praksis:

BARN
Klubben stiller med draktsett som byttes inn og går i arv. Dette er den perioden barna vokser mest, og derfor trenger å bytte drakter relativt ofte. Spillerne kan i utgangspunktet bytte drakter ca annethvert år. Dersom drakten mistes, må spilleren selv dekke ny drakt.

UNGDOM
Klubben stiller med draktsett som byttes inn og går i arv. Dersom drakten mistes, må spilleren selv dekke ny drakt.

Hvert lag skal ha drakter med nummer som ikke overlapper. Dette kan skape problemer når vi har to eller flere årsklasser (Gutter/Jenter 16 (2 årsklasser) og Junior (3 årsklasser )). Dette kan til første orden løses med å gi annenhver årsklasse nummer fra 1-25 og 25-50.

VOKSEN
Klubben stiller med draktsett, som skal leveres tilbake dersom man slutter. Dersom drakten mistes, må spilleren selv dekke ny drakt.

Det bør alltid foreligge noen reservedrakter i hver størrelse, slik at de som hospiterer opp på laget over kan låne en reservedrakt om nummeret de har også forekommer på laget over.

Det finnes følgende størrelser i drakter (4 for barn og 4 for voksen): Barn: 128 (8 år), 140 (10 år), 152 (12 år), 164 (14 år), Voksen: S, M, L, XL

Klær til trenere

Klubben skaffer overtrekksjakke til alle trenere, som skal leveres tilbake dersom man slutter som trener. I tillegg får trenere for lag (11 år og oppover), som trener om vinteren en vinterjakke. Vinterjakkene skal også leveres tilbake til klubben når treneren slutter.

Annet utstyr

Nystartede lag får tildelt en «startpakke» fra klubben som i tillegg til spillertrøyer også inneholder baller, vester og kjegler. Etter hvert som laget får bedre økonomi (tilføres midler fra klubbdugnader), skal det selv dekke innkjøp av keeperhansker, vester og kjegler.

Spillerdrakter

 • Draktene som klubben skaffer skal IKKE trykkes med spillernavn. Oppmenn på lagene må sørge for å holde draktsettene fulltallige ved å hente inn trøyer fra de som slutter.
 • Alle drakter skal være blå og ha «Eiendomsmegler 1» på brystet, og i tillegg logoer fra Nor-Contact AS og Adidas.
 • Spillerne dekker selv shorts og strømper. Det skal være hvite shorts og hvite strømper.
 • All annen felles bekledning (jakker, bukser, bager ..) må organiseres og kjøpes inn av lagene selv, med eller uten støtte fra lagskassen.
 • Alt utstyr som kjøpes inn felles for laget skal være av merket Adidas. Trøyer (bortedrakter, treningstopper, overtrekksjakker..) skal ha klubblogo på brystet og evt Kattem IL på ryggen.
 • Alt kjøp av utstyr og bekledning som lagene gjør må skje gjennom Nor-Contact Sport AS.
 • Klubben er forpliktet til et årlig uttak / kjøp for å opprettholde sponsoravtalen med Adidas.
 • Ved kjøp hos Nor-Contact får man klubbrabatten på 20 %.
 • Om ønsket, kan lagene selv kjøpe inn bortedrakter. Bortedrakter skal være hvite, og også av merket Adidas.

NB !! Ingen lag kan gjøre avtale om reklame/logo på bekledning uten at dette på forhånd er klarert med klubben. Hele laget må få tilbud om slike sponsede produkter.

Baller

Klubben skaffer baller til lagene, ca 1 ball pr 2 spiller. Dette er baller som trenerne tar vare på, gjerne ved å oppbevare ballene i et ballnett og ta dem med hjem, eller innelåst i lagets bod. Baller som forsvinner i løpet av sesongen må laget supplere / dekke selv. Levetiden på en ball er ca 2 år.

Det er tre størrelser på baller:

 • Lett 4er ball t.o.m 10 år
 • 4er ball t.o.m. 14 år
 • 5er ball f.o.m. 15 år

For 5er baller skilles det mellom treningsballer og matchballer, og lagene skal ha 1-2 matchballer (som er dyrere).

For lag som trener om vinteren når det er kuldegrader, kan det være nødvendig med egne vinterballer, særlig for de eldste. Det vil være sett med 4er og 5er vinterballer i brakka som brukes felles for alle lag. Det er viktig at alle disse ballene blir samlet inn og lagt tilbake i brakka etter treninga!

E-post

post@kattem-fotball.no

Adresse

Kattem IL Fotballklubb
Postboks 290, Heimdal
7474 Trondheim.

Besøksadresse:
Klubbhuset
Myrstadvegen 5
7080 Heimdal

Telefon

+47 485 00 440

Stor takk til våre sponsorer